Založ si blog

Poslanci za SaS a OĽaNO na nás občanov – voličov podávajú trestné oznámenie

 

Aj keď ako bežný občan Slovenskej republiky od istého času sklamaný politickým dianím vo svojom blízkom a vzdialenom okolí tlač už nečítam a iba sporadický medzi inými programami v rozhlase a televízii som donútený sledovať aj tu časť vysielania čo sa týka politiky. Tak som sa dnes 15 februára 2022  medzi inými nechtiac dozvedel, že poslanci za stranu SaS a stranu OĽaNO podávajú na Generálnu prokuratúru SR trestné oznámenie na neznámeho páchateľa pre vyhrážky zo spáchania trestného činu šírenia poplašnej správy, podnecovania a ohováranie. Na spresnenie uvádzajú, že vyhrážky sa vraj týkajú iba tých 79 poslancov, ktorí hlasovali za „Obrannú dohodu“ s USA ktorá aj napriek po búrlivých  občianskych demoštáciach proti tejto dohode bola nedávno prijatá slovenským parlamentom. Aj keď osobne som doteraz nepochopil o čom je ta Obranná zmluva medzi SR a USA je, keď sme členmi vojenského paktu NATO. Viem jedno, že aj  napriek masívnemu odporu občanov – voličov bola 79 poslancami NR SR táto nepotrebná zmluva schválená čo pohoršilo až 70% Slovákov. Keďže som tiež občan a volič tak som tejto správe neodolal prečo poslanci za hore uvedené strany podávajú na mňa a ostatných občanov trestne oznámenie, lebo okrem kritiky podľa občanov – voličov za zradne hlasujúcich poslancov som sa nikde nedopátral aby niekto z nás občanov – voličov sa niekomu vyhrážal, alebo šíril poplašne správy. A čo som podľa dostupných verejne dostupných materiálov zistil:

Poslanec je verejná osoba v zastupiteľskom zbore určitého demokratického štátu a zastupuje svojich občanov. V našom slovenskom prípade to znamená, že je poslanec SNR je osoba verejne známa a všetky nacionálie a informácie všetne životopisu sú pre každého občana – voliča verejne dostupne. V doposiaľ neexistujúcom kódexe /vraj sa pripravuje/ poslanca vraj bude aj okrem iného klauzula, že my občania – voliči budeme mať právo poznať ako naši poslanci pracujú. Za dobré skutky ich môžeme pochváliť, ale za zle kritizovať. A práve toto sa na Slovensku deje, občania Slovenska po odhlasovaní „Obrannej zmluvy,“ zistili, že slovenskí poslanci hlasovali proti záujmu väčšiny občanov – voličov tak sú nespokojní. Svoju nespokojnosť dávajú najavo tým, že ich verejne, ale aj mediálne slovne aj písomne pranierujú dávajúc im na vedomie svoju nespokojnosť nad ich hlasovaním na čo podľa Ústavy SR majú plné právo.

Takže vážení poslanci za SaS a OĽano slovenského parlamentu prehodnoťte svoje podávanie trestných oznámení GP SR a kriminalizovaní nás občanov voličov lebo tým vaším neuváženým činom uniesť na seba kritiku za podľa nás občanov – voličov za vašu nekvalitnú poslaneckú činnosť sa dopúšťate politickej a fašistickej genocídy proti nám občanov Slovenska za ktorú budete až príde čas skutočnej demokracie a spravodlivosti braní na zodpovednosť.

 

 

Čo nám vzal a priniesol po 35 rokoch kapitalizmus

28.03.2024

Druhou svetovou vojnou rozvrátená Európa v májových dňoch roku 1945 jasala. Európania verili, že prichádza večný mier a národy pri riešení svojich konfliktoch už nikdy nesiahnu po zbraniach. Ale opak bol pravdou, Európa sa rozdelila vznikli dva protichodné tábory. Západ ktorý oslobodili Američania budovali osvedčený kapitalizmus a východ ktorý oslobodil Sovietsky zväz sa [...]

Ondrej Nepela športovec ktorý oslnil svet

22.01.2024

Dnes 22.1.2024 si športový svet pripomína nedožité 73 narodeniny najlepšieho slovenského športovca dvadciatého storočia Ondreja Nepelu. S krasokorčuľovaním začal už v detstve, keď ako sedemročný pri televíznom prenose z majstrovstiev sveta v krasokorčuľovaní začal pred televíznou obrazovkou napodobňovať krasokorčuliara Karola Divína. Jeho rodičia v ňom objavili [...]

Slovenské zdravotníctvo zlyháva, robte už niečo páni politici

19.11.2023

Pri výročí 17 novembri keď časť poväčšine mladých ľudí pod vplyvom ideologickej a mediálnej propagácie v týchto dňoch ospevuje výdobytky tzv. Nežnej revolúcie ako slobodu slova, možnosť voľného cestovania a pod. To je v poriadku, ale treba tým mladým a poväčšine ešte zdravým ľuďom povedať, že nech sa majú na pozore, lebo na Slovenku dejú veci ktoré nám, ale v [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.