Založ si blog

Nadutosť a chamtivosť politikov prekračuje hranice

Už dva dni chrlia slovenské média v každej informačnej správe na čele z RTVS obrovskú mediálnu bombu a zvlášť pre nechápavých Slovákov senzačnú správu:

Bývalý predseda Kresťanského hnutia, bývalý podpredseda parlamentu, bývali minister a čo najviac média zdôrazňujú bývalý prvý slovenský euro komisár bol vymenovaný na dôležitú funkciu v exekútive Európskej únie. Do tejto tzv. významnej funkcie ho vymenoval sám najvyšší predstaviteľ EÚ ktorý tuto funkciu sám vymyslel, sám navrhol a sám dal parlamentu EÚ schváliť.

Ako bežný občan Slovenska a určite nebudem sám, zamýšľam sa nad týmto bývalým politikom ktorého za jeho politické aj ľudské činy odvrhol vlastný národ na poslal jeho aj jeho stranu na politické smetisko. Zrazu tento odvrhnutý politik sa stal nepostrádateľný pre blaho Európy. Na jeho jeho „modlenie“ si jeho bývalí priatelia z vedenia EÚ naňho ukrivdeného chudáka ktorému neverí ani vlastný národ spomenuli a takto na prospech a hrdosť Slovenska ho vyzdvihli na piedestál európskej politiky, ale bohužiaľ to takto nie je. Je to za tým nadutosť a chamtivosť, niekto mi bude oponovať, že za jeho politickým úspechom oného bývalého politika je moja ľudská závisť, ale určite nie je tomu tak. Ako človek a občan teším sa keď naše malé Slovensko uspeje, keď svojou usilovnosťou a múdrosťou sa jeho občania zviditeľnia, ale na toto nie som hrdý, aby ukrivdený, nadutý a chamtivý bývalý politik a to platí o viacerých bývalých politikov ktorí boli slovenskými občanmi odvrhnutí namiesto toho aby čestne odišli do úzadia, ale oni vo svojej povýšenosti sa dneska stávajú legionármi v naj brutálnejších spoločnostiach.

Neviem ako vy, ale ja sa hanbím.

Čo nám vzal a priniesol po 35 rokoch kapitalizmus

28.03.2024

Druhou svetovou vojnou rozvrátená Európa v májových dňoch roku 1945 jasala. Európania verili, že prichádza večný mier a národy pri riešení svojich konfliktoch už nikdy nesiahnu po zbraniach. Ale opak bol pravdou, Európa sa rozdelila vznikli dva protichodné tábory. Západ ktorý oslobodili Američania budovali osvedčený kapitalizmus a východ ktorý oslobodil Sovietsky zväz sa [...]

Ondrej Nepela športovec ktorý oslnil svet

22.01.2024

Dnes 22.1.2024 si športový svet pripomína nedožité 73 narodeniny najlepšieho slovenského športovca dvadciatého storočia Ondreja Nepelu. S krasokorčuľovaním začal už v detstve, keď ako sedemročný pri televíznom prenose z majstrovstiev sveta v krasokorčuľovaní začal pred televíznou obrazovkou napodobňovať krasokorčuliara Karola Divína. Jeho rodičia v ňom objavili [...]

Slovenské zdravotníctvo zlyháva, robte už niečo páni politici

19.11.2023

Pri výročí 17 novembri keď časť poväčšine mladých ľudí pod vplyvom ideologickej a mediálnej propagácie v týchto dňoch ospevuje výdobytky tzv. Nežnej revolúcie ako slobodu slova, možnosť voľného cestovania a pod. To je v poriadku, ale treba tým mladým a poväčšine ešte zdravým ľuďom povedať, že nech sa majú na pozore, lebo na Slovenku dejú veci ktoré nám, ale v [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.