Aj Fico je len človek a teraz aj pacient

22. apríla 2016, Miro Majerník, Nezaradené

 

Dnes ráno 22.4.2016 priniesli slovenské média že premiér vlády Slovenskej republiky Róbert Fico je po dlhodobej hospitalizácii a rôznych odborných vyšetreniach práve operovaný. Súhlasím s tým, že národ a v prípade pána premiéra aj jeho voliči mali by byť informovaní o jeho zdravotnom stave čo sa deje, ale ide o inú vec:

Róbert  Fico okrem toho, že je predseda novozvolenej vlády SR ja aj človek a v súčasnosti  pacient  a zdá sa podľa predbežnej diagnózy pacient zo závažnou diagnózou . Ako politika a ústavného činiteľa, môže ho niekto z oponentov politický nenávidieť, mať k jeho práci výhrady,  v jeho činnosti ho kritizovať, dávať návrhy ako jeho prácu zlepšiť, snažiť sa ho odvolať, ale keď som si prečítal niekoľko komentárov v súvislosti z jeho hospitalizáciou a práve prebiehajúcou operáciou v slovenských médiách k tejto téme ako občan som rozhorčený nad cynizmom, ktorý prejavujú niektorí tiež ľudia voči Róbertovi Ficovi človeku a pacientovi, ležiacemu na operačnom stole na hranici medzi životom a smrťou.

Osobne ako bežný človek a občan prajem pánu premiérovi, zdravie a po vyliečení dobrú ruku pri riadení rozháraného a zotročeného Slovenska.