Založ si blog

. .. a Fico navštívil žatevné pole.

Včera po pekných dvoch týždňoch som sa vrátil domov. Kúpim noviny a hneď „hlavná“ správa „Fico návštivil žatevné pole“ prezriem druhe podobné, tak som si zalistoval v jednom u nás najrozšírenejších časopisov a keďže mám zo zvyku listovať od zadu čítam „Žatva“ a Fico uprostred vysvetľuje novinárom ako sa zaujíma o poľnohospodárstvo a čo treba robiť aby sa situácia zlepšila a Slovensko bolo ako v „starých časoch“ rozumej pred rokom 1989 s potravinami sebestačne.

Otvorím počítač a zase Fico, prečítam pár komentárov a Fico.

Sám pre seba si hovorím, konečne sa naší vrchní volení funkcionári zodpovední za chod štátu rozhýbali a vyšli aj medzi národ v čase žatvy a nie iba pred voľbami.

A tak aj keď to nie je ta správna správa začítam sa, všetko čo sa o tejto udalosti píše je negatívne dokonca som dospel k názoru, že za všetko čo sa zle udialo v našom poľnohospodárstve za posledných dvadsaťštyri rokov môže Fico.

Sám sebe si dávam otázku čo také zle „ten“ Fico urobil keď vyšiel na žatevné pole? Veď aj ja sa občas pristavím a sledujem veľké kombajny ako sekajú zrele obilie a ako im to ide od ruky. Dokonca si pospomínam aj na staré časy keď sa roľník lopotil kosou aby pozbieral svoj „chlieb každodenný“ veď chlieb to je život a to že sa predseda vlády zaujíma o život nás ktorí máme niekedy iné predstaví o fungovaní štátu je niektorým naším spoluobčanom na smiech, veď oni na to majú všetko čo potrebujú si zadovážia v supermarketoch a veľmi pochybujem či aspoň vedia ako sa to všetko dorába.

Rozmýšľam či to sme až tak hlboko klesli, že si nevážime nielen sami seba svoju prácu, ale ani prácu druhých?

Ondrej Nepela športovec ktorý oslnil svet

22.01.2024

Dnes 22.1.2024 si športový svet pripomína nedožité 73 narodeniny najlepšieho slovenského športovca dvadciatého storočia Ondreja Nepelu. S krasokorčuľovaním začal už v detstve, keď ako sedemročný pri televíznom prenose z majstrovstiev sveta v krasokorčuľovaní začal pred televíznou obrazovkou napodobňovať krasokorčuliara Karola Divína. Jeho rodičia v ňom objavili [...]

Slovenské zdravotníctvo zlyháva, robte už niečo páni politici

19.11.2023

Pri výročí 17 novembri keď časť poväčšine mladých ľudí pod vplyvom ideologickej a mediálnej propagácie v týchto dňoch ospevuje výdobytky tzv. Nežnej revolúcie ako slobodu slova, možnosť voľného cestovania a pod. To je v poriadku, ale treba tým mladým a poväčšine ešte zdravým ľuďom povedať, že nech sa majú na pozore, lebo na Slovenku dejú veci ktoré nám, ale v [...]

RTVS vzchopte sa povedzte občanom o 17 novembri celú pravdu

17.11.2023

Už od samotného rána 17. Novembra 2023 svojim stálym poslucháčom pri príležitosti štátneho sviatku SR tzv. Zamatovej revolúcie verejnoprávna RTVS prostredníctvom Slovenského rozhlasu vymýva mozgy o kladoch čo nám bežným občanom tento štátny prevrat priniesol. O tom čo nám spomínaný politický prevrat zobral o tom verejnoprávna RTVS taktne mlčí čim nás svojich [...]

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.